torsdag 23 juni 2011

The End

Det har gått två och ett halvt år sedan vi packade in vårt bohag i en container och tryckte in oss på en flight söder ut. Trettio månader av ett annat liv, och massor av lärdomar.

Om fyrtioåtta timmar tar vi en taxi ut till flygplatsen för sista hemfärden. Det är vinter här nu, sommar på vår destination. Sol här, regn där, ingen ordning alls med andra ord. Kvarstår att packa resväskorna och köpa en biljett till hundens nya liv.

Fan, vi kommer ju sakna det här livet, solen, resorna, vännerna. Så innan vi drar gör vi ett försök att fira midsommar tillsammans, även om det är influensatider här och merparten av vännerna är sänkta i feber.

Till sist, till er alla som följt oss här under åren som gått: Det finns en risk att det kommer en ny blogg, om ett annat liv, långt från bananplantor och bouganvillea, gin & tonic, hemhjälp och barnflickor, galna sjukhusbesök och möten med en afrikansk vardag, safari och poolbad.

Men innan dess måste vi bara avsluta. Med ett ord. Tack!

//

2 kommentarer:

  1. Hej

    Kommer att sakna bloggen, men hoppas såklart på en ny samt kanske annat skrivet....

    Vi är så väldigt glada att vi åkte och hälsade på er, både förra gången och nu. Det är ett minne som kommer att bestå, tack! Verkligen!

    Axel är helt insnöad på länder och flaggor just nu, hans favoritländer är: Tosselilla, Tomelilla och Mozambique. Abbes är Zambia och Lalandia. Vi hörs när ni "landat", i dubbel bemärkelse, hoppas att ni alla mår bra och kommer få en skön sommar.

    Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Vi kommer sakna er här! Lycka till i Sverige, jag ser fram emot nästa blogg.

    SvaraRadera