onsdag 27 maj 2009

DJ Valle - now walking

Under flera veckor har Karin gjort listor på allt som Valle och jag ska hinna med under våra dagar, och då menar jag inte längre några shoppinglistor utan långa förteckningar över tavlor som ska sättas upp, tråkmail som ska skickas, lampor som ska bytas, och gud vet vad. Nu när det bara är ett par veckor till sommarsemester i Sverige har det kommit nya listor - nu har du två veckor på dig att ...


Nu ska jag inte tråka ut er alla med att återge listorna, bara förnöjt meddela att ett av projekten nu börjat ta form. Det handlar om upprensningen av Valles rum, som också ska bli arbets- och musikrum.



Största delen av veckans uppstädning har dock lagts på att stötta Valle i hans undersökning av DJ-utrustningen. Hans försök att ta sig från CD-hyllan till musikspelaren har faktiskt resulterat i minst 8-10 steg på raken, utan att falla omkull eller lägga sig generat skrattandes. Snart kan han gå på riktigt!


Och den här veckan lyckades han bra med att inte dra för hårt i några sladdar eller riva ner något, han njöt bara av musiken. Härligt!


//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar