lördag 6 mars 2010

Sjukdomstoppen

Så här ser topplistan för veckans sjukdomar ut:

5. Theodor: jag hamnar själv längst ner på denna lista eftersom jag inte varit sjuk alls. Det närmaste sjukdom var väl när jag i torsdags somnade kl.19.55 i TV-soffan efter att ha nattat alla tre barnen på egen hand. Utmattning = sjukdom?

4. Sigrid: blev lite förkyld och snorig under fredagseftermiddagen, men har hållit sig pigg och alert under den gångna veckan. Fixade 4-årskontrollen hos dr Annika galant i torsdags.

3. Valdemar: veckan efter sin öroninflammation har han hållt sig någorlunda frisk, med en rinnande näsa som uppstod framåt fredagen. Med lite näsdroppar ska vi dock försöka undvika ytterligare en öroninflammation. Har varit pigg och glad hela veckan i övrigt.

2. Karin: Krasslig i söndags och måndags. Hängde med till sjukan i onsdags när vi ändå skulle göra återbesök med Astrid. Pigg efter en natt på Protea Lodge med kollegorna. Ser ljust ut.

1. Astrid: vinnare. Har varit hemma från skolan hela veckan. En kraftig förkylning som började i lördags direkt efter Sigrids kalas. Sedan 40 graders feber och dubbla läkarbesök under veckan. Var pigg i fredags morse men valde att stanna i bilen när vi väl kom till skolan. Vi siktar på kommande veckan.

Grattis till alla fina placeringar!

//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar