söndag 19 november 2017

Beslutsunderlag inför din nästa semesterresa - Welcome to the Jungle!

Det var ju lite tyst på bloggfronten några veckor. En av anledningarna var att vi hade finbesök från Älvsjö. Då är det såklart inte min högsta prio att uppdatera detta forum. Vi har ytterligare besök på väg inom kort, men ni är också många som inte riktigt bestämt er. För just er kommer här lite underlag i beslutsprocessen.

Ibland står det ju och väger mellan olika alternativ, kanske har ni i familjen olika åsikter, med diverse mer eller mindre taffliga argument åt än det ena, än det andra hållet. Ni har bland annat att ta ställning till såna här tunga val:

"Skidåkning i fjällen, eller trail run i Leopard's Hill-skogarna?"

"En eftermiddag vid Eriksdalsbadet, eller ett par veckor vid Sverkéns pool?"

"Ett besök med barnen utanför älghägnet på Skansen, eller safari i South Luangwa?"

"Liseberg och flume ride, eller sunset boat Cruise i Lower Zambezi?"

"Cykla till jobbet i snömodd och snålblåst, eller mountainbajka sig runt i Lusakas förorter och nationalparken precis utanför den zambiska huvudstaden?"

"En aw med senaste söder-ipan, eller G&T i solnedgång varje kväll i Zambia?"

"En snabbtur till Sergels Torg för att se en massa fotbollshuliganer bada nakna i fontänen, eller ett besök vid Viktoria Fallen?"

Ja, ni ser, frågorna är många och för mig är svaren så klart givna. Men, för alla er som fortfarande tänker "Zambia kommer finnas kvar, men man vet aldrig när Liseberg stänger för gott, eller när Sergels Torg ska byggas om nästa gång, eller när den sista älgen avlägsnas från Skansen", ja, här kommer lite bilder från vårt senaste besök här i Zambia.

Tack familjen Spalding/Scholander för ett par härliga veckor!

Och kom ihåg, ni är alla mycket välkomna hit till Zambia under 2018.

//Theodor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar