söndag 8 februari 2009

Helg


Efter tre dagar i Kopparbältet är Karin tillbaka. Alla trötta efter en intensiv vecka. Helgen har hittills (nu söndag morgon) sett ut så här:
- Fredag 15.00: Anna-Karin med barn kommer förbi med semlor, mums. Astrid och Sigrid har bakat chokladtårta tillsammans med vår hemhjälp Anna. Det blir värsta kalaset. Som slutar med att alla ungarna plaskar i poolen och är omöjliga att få upp.
- Sedan blir det fredagsdrink, vilket enligt Sigrid är tonic water med en citronskiva i. Gott!
- Lördag: Sigrid och mamma går på barnkalas på stans finaste hotell. Astrid, Valle och jag åker ut till Manda Hill (största shoppingcentret). Astrid tjatar sig till en glass och jag tar en också. Sedan vägrar hon äta den, vilket slutar med att jag har ont i magen och Astrid är hungrig.
- Lördag 16.00: en av killarna i svensklägret har köpt loss en jättelik parabol som han får in SVT World på. 8 svenska killar ser Sverige slå Tjeckien med 6-4 i LG Hockey Games. Goda pringels och god öl. Karin sur för att jag inte är hemma på minuten till kvällsmiddan hos några andra vänner ... ;-)
- Lördag 19.00: på plats hos Kajsa som bjuder på middag. Merparten av killarna från ovanstående aktivitet är på plats med sina fruar. Alla kommer i samma tid, vi är först ... Våra barn exemplariska.

Nu är det söndag. Då kan vi ringa gratis till Sverige från ambassaden. Dags att åka.

Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Tjena kompis,

    Mycket nöjsam läsning, verkar som att ni börjar komma till rätta riktigt bra. Här hemma är det snö och kallt och bad är inte att tänka på. Sköt om er och fika på!

    SvaraRadera